2023. September 26. Tuesday
Ma: Jusztina, Pál Holnap: Adalbert, Döme
Bokod község honlapja

Sziporka Tánc és Színjátszó Tábor

2018. July 16., Monday 09:54

Idén második alkalommal került megszervezésre a DeJa Vu Tánccsoport és a Bokodi Kadarkölykök Színjátszó csoport közös alkotó tábora, Sziporka Tábor néven. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték a játékokat, kézműves tevékenységeket.

Június 18-án 54 gyermekkel ismét elkezdődött az egy hétig tartó játék, tánc, kézműves foglalkozásokat kedvelő apróságok tábora. Vezetője Dallos Zoltán, szervezője Barassó Ágota volt. A kézműves foglalkozásokon Barassó Nóra vezetésével minden nap új technikákkal ismerkedhettek meg a gyerekek. Szép, érdekes, egyedi alkotások születtek.

Volt vízibomba csata, hangszerbemutató, pizsama party, slime készítés, Gór Nagy Erika színművész bemutatta a maszkmesterség fortélyait.

Közben a gyerekek készültek a záró előadásra. Idén is egy kis színdarabot adtak elő a tábor végén a szülőknek, hozzátartozóknak.

A felkészülésben Gévay Mária (tánc koreográfia), Molnár Szulita (ének), Dallos Zoltán (szövegtanulás) segítették a gyerekeket. A jelmezeket Molnárné Valika, Kontráné Helga, Gordos Erika készítette. Új óriás paravánok és egyéb színpadi kellékek is most kerültek először színpadra, ezeket Kontra Zsolt készítette. Tóth Eszter minden tevékenységben aktívan részt vett.

Az utolsó napon bekapcsolódott a Bokodi Móra Ferenc Általános Iskola is családi sportnappal és az Irigy Hónaljmirigy koncertjével.

Az épületet idén is a Bokodi Önkormányzat biztosította. A gyermeki és szülői visszajelzések alapján a tábor sok élményt nyújtott a résztvevőknek.

Kontráné Halmi Helga

Nincs esemény rögzítve!

Önkormányzat

Ügyintézés

Legnépszerűbb cikkek

Elérhetőségeink

Bokodi Polgármesteri Hivatal
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Postacím:
2855 Bokod, Hősök tere 6.

Elektronikus elérhetőségeink: